MENSTRUACIONET E VERDHA

MENSTRUACIONET E VERDHA

Jam nje vajzë 18 vjeqare qe 3 muaj i kam mbush,por shqetsimi im eshte se para ciklit mujor me vin menstruacionet e verdha,dhe kur te mbaroj,gjë që nuk ka qen prezente viteve te tjera por vetem keto muaj pasi kam kaluar pubertetin,pytja ime Per juve esht;qfar eshte kjo a eshte ndonje problem ju kisha ditur per nder nese me ishit pergjigjur!
JU FALEMINDERIT!

         

Një koment për “MENSTRUACIONET E VERDHA”

  1. Dr. Ernald Zeqja says:

    Me siguri po flet per sekrecione te verdha, te cilat mund te jene tregues te infeksionit vaginal. Duhet te beni nje kulture ose mbjellje te sekrecioneve ne kete rast.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: