Menstruacionet e kafta

Menstruacionet e kafta

Jam nje vajz 14 vjeqe menstruacionet me kan ardhur por qdo muaj me nje pik menstruacioni te kaft dhe me ndalen, qfar eshte problemi

         

Një koment për “Menstruacionet e kafta”

  1. Elida Gjata says:

    e ende e vogel, zemer, 2-3 vitet e para ndodh qe vijne keshtu, here me shume e here me pak. Mund te nderpriten per 1 ose me teper muaj, rifillojne serish. Sa te piqet boshti hormonal, jane gjera qe ndodhin dhe nuk duhet te shqetesohesh apo te marresh mjekim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: