menstracionet

menstracionet

Pershendetje,jam nje vajz 18 vjec dhe me shqeteson fakti qe menstracionet nuk i kam te rregullta,gjithmon me vonohen,dhe tani u ben afersisht 2 muaj qe nuk vijne. A duhet te shqetesohem?Si duhet te veproj? Nga se shkatohet? Theksoj faktin qe asnjehr s i kam pasur te rregullta.

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: