This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Thu Oct 1 13:02:06 2020 / +0000 GMT

Mbi peshaJam lushja dhe jam 13 vjeqare do te doja tju kisha pyetur nese mund te kete diqka qe te heq peshe sepse jam paksa me mbi peshe nese ka ndonje rekomandim ju lutem me tregoni

 

 


Post date: 2011-10-25 14:56:00
Post date GMT: 2011-10-25 14:56:00
Post modified date: 2016-08-02 11:17:44
Post modified date GMT: 2016-08-02 11:17:44

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com