masterbimi

masterbimi

A eshte gje normale te masterbohet , dhe pse ndodh masterbimi, a lejohet edhe nga femrat apo vetem nga meshkujt ?

         

4 komente për “masterbimi”

 1. Ma. Sc. Fortesa Kadriu says:

  P�«rshendetje,

  M�« vjen mir�« q�« na kontaktoni ne. Masturbimi �«sht�« vet�«-stimulim i organave gjenitale, dhe �«sht�« aktivitet q�« mund t�« e praktikojn�« t�« dy gjinit�«, femrat dhe meshkujt. Individ�«t masturbojn�« n�« m�«nyr�« q�« t�« arrijn�« k�«naq�«si seksuale. Ajo konsiderohet t�« jet�« e sh�«ndetshme dhe p�«rmbush�«se. Rrjedhimisht ajo �«sht�« plot�«sisht normale t�« praktikohet.

  Mir�«po, �«sht�« e r�«nd�«sishme t�« dihet q�« praktikimi kronik i saj mund t�« jet�« i d�«msh�«m p�«r individin. Pra at�«her�« kur ajo nd�«rhyn n�« funskionimin e p�«rditsh�«m si n�« shkoll�«, pun�« apo n�« marr�«dh�«niet me t�« tjer�«t duhen t�« gjinden m�«nyra p�«r t�« pak�«suar praktikimin e saj. Shpesh k�«shillimi profesional �«sht�« ndihmues n�« k�«t�« rast.

  Shpresoj q�« ju kemi ndihmuar. Mos hezitoni t�« na shkruani p�«rs�«ri.

 2. Gresa says:

  Pershendetje,Sa i perket aspektit te mastrubimit sipas mendimit tim nuk eshte asgje e rrezikshme as per shendetin fizik as per shendetin medore dhe seksual. masturbimi u lejohet femrave edhe meshkujve vetem kishte qene shume me mire qe mos te masturbohet shume shpesh pasiqe mund te ndjeheni e lodhur, sepse siq e dime me anen e masturbimit si femrat gjithashtu edhe meshkjut humbin kalori dhe mund te jene shume te lodhr dhe kjo do te rezultonte me njdjenja jo te mira. mirepo e kam nje keshille do te ishte shume me mire qe deshirat seksuale te mos e udheheqin personin mirepo arsyeja te jete udheheqe e mendjes tende dhe tw gjithve qe e perdorin masturbimin per kenaqesi. nje keshille tjeter nga ana ime do te ishte qe masturbimi te zavendesohet me marrdhenje seksuale me nje mashkull apo me nje femer varesisht se kush e ka bere pyetjen.Sinqerisht,

 3. Luani says:

  sa her ne muaj mund te masterbohet nje mashkull
  ???

 4. stela hida says:

  si te veproj se te dashurit tim i pelqen me shume te masterbohet sesa te bej seks me mua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: