mashtrimi

mashtrimi

pse njeri nuk e paranon fajin e vet sidoms meshkujtse di kam nevoj per pak mbeshtjet se jam shum e zhgenjyer nga pratneri jemedhe pse tani me to nuk jam po shum hala e du dhe kam nevoj qe dikush memtregu se qka me bo se nuk po di se ku me u mbeshtet ndihem shum e vetmuar dhe e ftohur per te jetuar……

         

2 komente për “mashtrimi”

  1. Phd. Can. Kaltrina Kelmendi - Psikologe says:

    Arta,
    Arta zg�«njimi �«sht�« ndjenj�« e pak�«naq�«sis�« e cila pason pas d�«shtimit p�«r t�« arritur dicka apo nj�« pritje t�« caktuar. Ka gjasa se edhe ti je e zg�«njyer se pritjet e tua mund t�« mos jen�« realizuar p�«r arsye t�« ndryshme t�« cilat mbesin t�« paqarta nga pyetja jote. Andaj edhe zg�«njimi shpesh p�«rcillet me stres psikologjik, dhe kjo gjendja e jote mund t�« ndikoj�« n�« funksionimin e p�«rditsh�«m ku shkruan se je ftohur p�«r t�« jetuar. N�«se ndihesh e vetmuar gjithnj�« �«sht�« mir�« t�« bisedon me dik�« p�«r ndjenjat e tuaj �«sht�« m�« mir�« se sa tit �« ballafaqohesh me ato vet�«.

  2. mashtrimi says:

    Gjinia: Femer……..Mosha: 18……….. flm per pergjigjje amo nuk po di nuk po mundem askujt ti tregoj se di ndihem se po e shoh se nuk munden mem kuptu e nuk po di qa me bo.lidhja qe e kam pas tani e ka perfund po aji personi deshiron te mbesim shok te ngusht a ka shanca qe prap ke qen bashk??? ju lutem me tregoni qa me bo jam shumm ne ? nuk po di se kam me shku qka me bo po me doket se krejt me jan zhdukur para syve nuk po verej asgje dihem shum e vetmuar dhe e larguar nga realiteti ….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: