Mardhenimee seksuale pa gjakderdhje

Mardhenimee seksuale pa gjakderdhje

Pershendejte deshtaa nje pytjee jam 18 vjeqare edhee hera e par qe kam kryeer me te dashurin mardhenimee seksuale por dhimt kam pas shum por gjak sum kaa qit qfare do te thot kjoo ndihmomnii sepse i dashuri im eshte i shqetesuar?

         

Një koment për “Mardhenimee seksuale pa gjakderdhje”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na ke shkruar.
    Ju ka mundësi të keni himenin elastik që nuk gjakëderdhë gjatë aktit të parë sexual,dhe miret si normale.
    Gjithe te mirat,
    Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: