mardhenia seksuale

mardhenia seksuale

Mirmrama jam nje vajz 16 vjeqare dhe tani jam fejuar kam bere mardhenie me partnerin tim por nuk kam
pasur gjakderdhje mund ta dij nese osht normale sepse partneri im dyshon qe kam kryer mardhenie me heret me dike

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: