Lytha

Lytha

Pershendetje
Doja tju pyesja per lythat ne anus dhe anes vagines me se mund te hiqen dhe kurohen dhe ndikojne keto ne renien shtatzane. Faleminderit

         

Një koment për “Lytha”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Ju rekomadfoj që të vizitoni Gjinekologun ,ti trajtoni, dhe pastaj mendoni për shtatëzani.Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: