Lulu

Lulu

pershendetje
Ne fakt kam nje porblem qe ka filluar qe para nhe viti. Ne korrik te vitit te kaluar me erdhen periodat ne daten fikse me shum dhimbje (si gjithmone) por porblemi ishte qe kaluan mbi 7 dite dhe periodat nuk po ndalonin deri ne gusht.ku ne fund te gushtit bera nje vizite gjinekologjike ku mu tha qe nuk kam asgje shqetesuese mund te jem vrare gjate mardhenies do te kaloje.Por i njejti porblem shfaqet dhe kete vit kam nga dt 20 qershor ku me erdhen periodat dhe deri tani ne gusht qe nuk pushon hemoragjia. Ku un mardheni nuk kam kryer qe ne fillim te qershorit. Kur vjen data e periodave shtohet itensiteti.kam dhimbje barku dhe menjehere gjakderdhje.
Ju lutem me jepni nje pergjigje

         

Një koment për “Lulu”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Me qka ju shpjeguat,rrjedhja e gjakut dhe kohëzgjatja nuk është në rregull.Ju rekomandoj vizitë tej Gjinekologu gjithsesi.Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: