Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/lukthi-26/
Export date: Thu Oct 1 13:20:58 2020 / +0000 GMT

Lukthi


Pershendetje . Un kom ankth edhe panik shpesh her. Me esht shfaqur ne shtatzani.
Kam ndjesin e mbytjes mduket skkur po mbytem. Me ndodh sidomos kur te hy naper butike naper vende me shum njerez dhe te mbyllun.
Por pyetja ime eshte kjo.
Sepse un kam edhe aciditet te lart te lukthit e pe vrej qe 2 her o tum ndodh. (Ndoshta pom vje thartira lart, edhe pom vje ndjesia ngulfatjes. Pom vje sikur me ngreh ashtu si mu mbyt... mezi pe tejkaloj. A ju ka ndodh juve prej lukthit ? Kjo ndjenje flm shum
Post date: 2019-09-09 07:18:11
Post date GMT: 2019-09-09 07:18:11

Post modified date: 2019-09-09 07:18:11
Post modified date GMT: 2019-09-09 07:18:11

Export date: Thu Oct 1 13:20:58 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com