Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/lukthi-25/
Export date: Tue Jul 16 4:37:23 2019 / +0000 GMT

Lukthi


Pershendetje stafit! Jam 23 vjece, kam probleme me frymemarrjen me ngushtohet gjyksi me rrah zemra shpejt dhe nganjeher me ngadalsohet frymemarrja. Ne kete gjendje jam qe 8 muaj. Mjeku vazhdmisht me thot qe e kam prej anemis ndersa tani e nderrova mjekun me thote qe nuk je anemike analizat e gjakut dhe EKG ka dal shume mire me thot qe prej lukthit. Ju lutem dua te di a e kam prej lukthit kete problem edhe pse ky mjek nuk me kontrolloj vetem me dha barna Bedoxin dhe Eglonyl. Qfare te bej? Faleminderit per ndihmen. Pres me padurim pergjigjen! Shendet..
Post date: 2019-01-07 08:25:47
Post date GMT: 2019-01-07 08:25:47

Post modified date: 2019-01-07 08:25:47
Post modified date GMT: 2019-01-07 08:25:47

Export date: Tue Jul 16 4:37:23 2019 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com