This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Fri Oct 23 21:14:40 2020 / +0000 GMT

Liroj gazra shume


Pershendetje, Jam 20 vjeqar dhe kam probleme se gjat dites liroj shum gazra. Kam provuar te mos i liroj por nuk kam mundur ti mbaj per shkak se me dhimke barki ( me fryke barki nga ana e majte ) ndersa vetem kur i lirojsha gazrat me lirojke barki...

A eshte normale te ndodh kjo apo...?
Post date: 2020-09-13 07:48:10
Post date GMT: 2020-09-13 07:48:10
Post modified date: 2020-09-13 07:48:10
Post modified date GMT: 2020-09-13 07:48:10
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com