Liroj gazra shume

Liroj gazra shume

Pershendetje, Jam 20 vjeqar dhe kam probleme se gjat dites liroj shum gazra. Kam provuar te mos i liroj por nuk kam mundur ti mbaj per shkak se me dhimke barki ( me fryke barki nga ana e majte ) ndersa vetem kur i lirojsha gazrat me lirojke barki…

A eshte normale te ndodh kjo apo…?

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: