Kuptimi

Kuptimi

Pershendetje,
Ka nje muaj qe zgjohem naten nga gjumi, prej disa andrrave te cilat kan permbajtje erotike. Nje nate shoh andrra me djem gej duke kryer marredhanje. Nje nate me vajza lezbike.
Une jam nje vajze 25 vjeç, single, e virgjer dhe heteroseksuale. Nuk pe kuptoj pse po i shoh keto andrra, dhe po zgjohem e eksituar nga gjumi.

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: