Kujtime

Kujtime

Prsh tgjithve kam ni hall nuk e di a osht e mir kjo gjendje e imja apojo jam 24 vjeqar por po jetoj vetem me kujtime kam pasur nje te kalume te bukur nje faz 5 vjeqare dhe vetem aty qendroj fantazoj gjerat e kaluara i ndryshoj por qendroj tek ato vite a osht ndonje shqetsim

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: