Konsultim me kirurgin

Konsultim me kirurgin

Pershendetje a dini ndonje kirurg te mire qe merret keshillat e rritjes se trupit kam gjetur disa forma dhe dua te konsultohem me nje kirurg para se te filloje

         

Një koment për “Konsultim me kirurgin”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Kirurget nuk merren shume me kete problematike tenden sa i perket rritjes trupore. Nuk njoh ndonje te tille, por konsultohu me mjekun tend, tani je ne moshe kur procesi i rritjes pothuaj eshte permbyllur. Perdor ushqim kualitativ e sa me natyral, perdor peme e perime si dhe sa me teper te jeni aktiv me pune e ushtrime trupore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: