Konsulltim me profesionist

Konsulltim me profesionist

Pershendetje, shpresoj se jeni mire,jam nje vajze 22 vjeqare, une e kam nje pyetje dhe desha te me rekomandoni se qka te beje qe ta menaxhoj stresin, duke mos e lejuar stresin qe te me ndikoj ne uljen e imunitetit apo ne daljen e akneve sepse kur behem nervoz dhe kam stres me dalin akne, dermatologia me ka thene qe çdo analize e ke mire, por e ke problemin psikogjen, une kete problemin e menaxhimit te stresit nuk mundem ta menaxhoj, (stresohem per provime, dhe gjera ditore jo diçka madhore, nuk e lë veten te qetë duke menduar, jam overthinker(person qe mendon shume), sikur te me keshilloni do me ndihmonte shume
Faleminderit

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: