Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/kondiloma-solucion/
Export date: Sun Nov 29 14:30:01 2020 / +0000 GMT

Kondiloma solucion


Pershendetje un dhe i fenuari im kemi nje problem me lythat dhe nga vizita gjinekoligjike mu rekomandua solucioni kondiloma... mjeku na tha qe duhet te perdore 15 dit rradhazi dhe ne e kemi perdorur vetem 5 dit pasi ne letren e shpjegimit thuhej vetem 3 dit per 5 jave rradhazi ... i fejuari im ka djegie, i esht rrjepur lekura tek lafsha, i del pak gjak ndonje here dhe ka rrjedhje lengu... ju lutem me keshilloni
Post date: 2020-11-19 07:16:47
Post date GMT: 2020-11-19 07:16:47

Post modified date: 2020-11-19 07:16:47
Post modified date GMT: 2020-11-19 07:16:47

Export date: Sun Nov 29 14:30:01 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com