This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Sun Nov 29 14:05:49 2020 / +0000 GMT

Kondiloma solucionPershendetje un dhe i fenuari im kemi nje problem me lythat dhe nga vizita gjinekoligjike mu rekomandua solucioni kondiloma... mjeku na tha qe duhet te perdore 15 dit rradhazi dhe ne e kemi perdorur vetem 5 dit pasi ne letren e shpjegimit thuhej vetem 3 dit per 5 jave rradhazi ... i fejuari im ka djegie, i esht rrjepur lekura tek lafsha, i del pak gjak ndonje here dhe ka rrjedhje lengu... ju lutem me keshilloni

 

 


Post date: 2020-11-19 07:16:47
Post date GMT: 2020-11-19 07:16:47
Post modified date: 2020-11-19 07:16:47
Post modified date GMT: 2020-11-19 07:16:47

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com