Kondicion dhe Masturbim

Kondicion dhe Masturbim

Prsh jam Arditi 15 vjeq , mastruboj prej 13 vjetve, deri vone kam mastrubuar nga 2 ose 3 her ne jave tash javet e fundit kam fillu me masturbu qdo dit ka 2 her ditje dhe mbramje , dhe kur po shkoj fitness po lodhem shum shpejt me menxi 1 ushtrim po muj me kry edhe familja po ma bon je dopsu shum . A ka mundesi mem tregu naj kush a o shkaku i masturbimit qe pe boj shum

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: