Klamidia

Klamidia

Përshëndetje nga Lira, dua t’ju falenderoj përzemërsisht që gjithmonë jeni këtu për ne , unë kamë një pyetje për dr Premtim gojanin, para 2 vitesh kamë bërë një test per chlamydia trachoma testi antigen test I shpejte Afro 15 min rezultati dhe mora pergjigjjen pozitive, perdora terapi si une ashtu edhe bashkëshorti përserita strishon pas nje periudhe 14 ditshe dhe rezultati ishte prap pozitiv e perserita mbas 1 muaji dhe doli negativ, keshtu që isha shumë mire më shendet , e kamë bërë tash shpejt para 1 muaji dhe me doli pozitiv testi i shpejt rapid. Te njejten dite e kamë bêrë me imunoflorushence ka rezultu negativ , doktor une
Po pregaditem per nje bebe cilit test me I
Besu imunoflorushences apo testit rapit , dhe ajo qfar më shqetëson më së shumti dua ta di a mundem me vdekë nga kjo semundje harrova te theksoj që ne gjak me ka
Dalë igg iga igm negativ vetem dua ta di nese eshte vdekjeprurëse mos te filloj shtatzani e te mbetet foshnja pa mua Faleminderit!

         

Një koment për “Klamidia”

  1. Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar.
    Nuk ka njohuri per efekt vdekjeprues te Klamidies,por mudet me kriju probleme per fertilitet ,si të gjitha infeksionet. Unë e preferoj marrjen e strishos nga qafa e mitrës dhe me kulture dhe antibiogram percaktohet prezenca dhe nëse ka nevoj terapia.
    Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: