keshille

keshille

Pershendetje
Vellai im ne fund te muajit korrik u operua nga dhjamthi ne anen e majte te barku.Ai ka probleme me shikimin,me syrin e majte nuk sheh dhe aq mire kurse me djadjathtin me mire .Shkronjat ne tv nk i sheh kurse te librat i sheh shkronjat as nr te ora e varur ne mur nk i sheh.S ka lotim,dhimbje te syve apo kokes.Doja te dija nese kjo i ka ndodhur nga drita ne sallen e operacionit pasi ne anen e majte ku ai u operua nga dhjamthi aty i eshte demtuar me shum syri??Tn eshte shtator kurse ai nk ka ndonje permiresim.Mos ndoshtta e ka demtuar drita ne sallen e operacionit apo eshte nje budallallik kjo qe po them?? Ju lutem ktheni pergjigje!

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: