kAMAGRA

kAMAGRA

Ju lutem ktheni nje pergjigje sepse jam e shqetsuar burri im po perdor kto tableta i kam diktuar tabletat por me erdh shum keq ti them nuk di a te flas per ket tem me te apo jo , ndoshta do ndihet keq ??
Kurse nidit tjeter e pash nje tablet tek gjepat e tij dhe un as qe e dita qka eshte dhe mendova thjesht tablet e pyta a ta gjuj as nuk mtregoj qka eshte dhe po i bej pytje vetes pse ben gjera te dyshimta ndoshta e merr tableten qe tkemi mardhenje tshendos apo ??? Shum jam shqetsuar shum

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: