This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Fri May 24 7:33:14 2019 / +0000 GMT

Kam nje problem


Kam nje problem me dhemb testiku i majte dhe kemba lart afer testikit te majt ka me shum se 3 muaj dhe kam vrejtur tani qe pas aktit seksual me dhemb me shum testiki majte qfar problemi mund te jet jam shum i shqetsuar ju lutem nje pergjigjje a osht problem serioz
Post date: 2019-03-11 23:54:47
Post date GMT: 2019-03-11 23:54:47
Post modified date: 2019-03-11 23:54:47
Post modified date GMT: 2019-03-11 23:54:47
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com