Kam nje asht ne mes te gjoksit

Kam nje asht ne mes te gjoksit

Kam nje asht ne mes te gjoksit me.prekje e vrej qfar te bej

         

Një koment për “Kam nje asht ne mes te gjoksit”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Lejmerohu te mjeku i juaj dhe te ortopedi apo kirurgu torakal per ekzaminim

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: