This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Tue Aug 20 6:16:15 2019 / +0000 GMT

Kam ne puqerr


Kam ne puqerr afer anusit kur dal per nevoj dal me veshtirs dhe ka 1 muj e diqka a esht rrezik
Post date: 2019-02-11 09:49:11
Post date GMT: 2019-02-11 09:49:11
Post modified date: 2019-02-11 09:49:11
Post modified date GMT: 2019-02-11 09:49:11
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com