This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Tue Aug 20 6:28:20 2019 / +0000 GMT

Kam ne puqerrKam ne puqerr afer anusit kur dal per nevoj dal me veshtirs dhe ka 1 muj e diqka a esht rrezik

 

 


Post date: 2019-02-11 09:49:11
Post date GMT: 2019-02-11 09:49:11
Post modified date: 2019-02-11 09:49:11
Post modified date GMT: 2019-02-11 09:49:11

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com