Kam fryrje

Kam fryrje

Kam fryrje dhe fortesim te barkut cfr shqetsimi mund te kemm

         

Një koment për “Kam fryrje”

  1. admin says:

    Pershendetje,

    Ju faleminderit qe na keni shkruar. Per te marre nje pergjigje sa me adekuate, ju lutem shtoni detajet mbi moshen dhe gjinine tuaj.

    Dite te mbare,
    NukJeVet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: