Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/ju-lutem-me-ndihmoni-37/
Export date: Mon Oct 26 4:20:48 2020 / +0000 GMT

Ju lutem me ndihmoni


Qkemi jam 16 vjeq dhe Kam nje problem shummm te madh. Jam ne lidhje me 1 vajz qe 6 muaj problemi eshte se kemi filluar ti bjem monstrubime njeri tjetrit. Dhe keshtu ne fillim Kam futur 1 gisht te mesit pastaj te unazes. Te lutem a mund te me thoni a ka mundsi qe ja kam humbur virgjerin jam shum I tensionuar po ashtu edhe ajo. Ka frik shummm. Nuk po ha qe 1 muaj mir as nuk po pin kurgjo. Tash ja kan fillu dhimbje ne stomak. Te lutem me tregoni qfar te bej po qmendem
Post date: 2020-09-13 07:39:28
Post date GMT: 2020-09-13 07:39:28

Post modified date: 2020-09-13 07:39:28
Post modified date GMT: 2020-09-13 07:39:28

Export date: Mon Oct 26 4:20:48 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com