This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Tue Jul 16 4:40:59 2019 / +0000 GMT

JU LUTEM JAM NE HALL


JU LUTEM JAM NE HALL I KAM PAS 12 VJEQ DHE NJE NJERI MKA FUT PENISIN DHE E KEMI KRYER NE KEMB PO SKAM PAS GJAK AS DHIMBJE TE LUTEM ME TREGONI A E KAM HUMB VIRXHERIN
Post date: 2019-01-07 08:24:54
Post date GMT: 2019-01-07 08:24:54
Post modified date: 2019-01-07 08:25:10
Post modified date GMT: 2019-01-07 08:25:10
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com