JU LUTEM JAM NE HALL

JU LUTEM JAM NE HALL

JU LUTEM JAM NE HALL I KAM PAS 12 VJEQ DHE NJE NJERI MKA FUT PENISIN DHE E KEMI KRYER NE KEMB PO SKAM PAS GJAK AS DHIMBJE TE LUTEM ME TREGONI A E KAM HUMB VIRXHERIN

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: