Jam 18 vjece ka kruajtje ne lekuren e kokes

Jam 18 vjece ka kruajtje ne lekuren e kokes

Jam 18 vjece ka kruajtje ne lekuren e kokes dhe mu kane bere pucrra brenda lekures duke e kruajtur ka 3 dite qe me eshte bere .Te lutem me ndihmoni nga ky shqetesim.

         

Një koment për “Jam 18 vjece ka kruajtje ne lekuren e kokes”

  1. MD. Dialeta Dauti says:

    E nderuar
    problemin qe ju e keni duhet te shifet patjeter nga mjeku i lekures,ne menyre qe te vendose nje diagnoze dhe tretman adekuat.
    Me nderime

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: