Instagrami

Instagrami

Pershendetje. Desha te dij mendimin tuaj per nje ceshtje. Cfare do te mendonit ose do te benit ju nqs ne instagramin e te fejuarit do shikonit te “search” qe ai ka kerkuar nje femer si marina fara dhe ndonje tjeter?

         

Një koment për “Instagrami”

  1. Emine Doda says:

    Pershendetje Lejla,

    Faleminderit që ke besuar në sherbimin tonë dhe na ke shkruar. Të të them të drejten nuk e di se si të pergjigjem në pyetjen tende. Të rinjtë e diteve të sotme janë shumë të preokupuar me ate se çfarë partneri/parterja klikon, kerkon apo bën like në rrjetet sociale. Dhe siç duket këto klikime dhe kerkime po bëhen tregues për gjëra të caktuara. Une nuk mendoj që një kerkim i një personi ne rrjete sociale thotë dicka. Me trego ti më shume, pse po mendon për këtë gjë? Për çfarë po dyshon? Pastaj mund të flasim me gjerësisht për çështjen.
    Pres të na shkruash perseri.
    Deri atëherë, çdo të mire .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: