Infeksion në kanale urinare

Infeksion në kanale urinare

Kam infeksion urinar, para 3 muajsh kam bërë analiza gjaku dhe urine, më ka dal pak infeksion, por tash po kam prape dhembje anen e djathte poshtë që lidhet me kanalet urinare? Nuk e di a mund të vijë ky infeksion që zakonisht nuk veshi të brendshme, rraëherë, sepse nuk mundem me i duru në trup? Nëse mund të jetë nga kjo a ka naj metodë për të larguar infeksionin?

         

Një koment për “Infeksion në kanale urinare”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Ju lutem konsulltoni Urologun për problemin që keni. Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: