I marr gjerat afer zemres

I marr gjerat afer zemres

Pershendetje jom 22 vjeqare dhe prej shume kohesh nuk e ndjeje veten mire, i marr gjerat afer zemres dikush me ma thon nje fjal muj edhe me kajt sedi kam nevoj per keshilla 🙏

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: