Hiv

Hiv

Prsh doktor. Doja tju pyesja . Nje test hiv duo ketu ne shqiperi quhet perfundimtar mbas 8 javesh? Kam bere nje testim hiv duo me rezultat negativ me indeks 0,19. Por duke lexuar pash qe thot qe testimi perfundimtar esht mbas 6 muajsh. Tani sipas jush duhet te rri e qete apo te bej dhe nje testim tjeter per Hiv.Jam shum ne ankth nga frika per hiv dhe kam frik te testohem serisht mos del pergjigja pozitive.Ju lutem me ndihmoni.

         

Një koment për “Hiv”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Mira, nuk besoj qe ke ndonje arsye per frige, por megjithate iu kish preferuar edhe testin e trete, qe te jeni e sigurte dhe e qete fare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: