Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/hipofizatumor-dhe-arnold-chiari-tipi-1/
Export date: Thu Jan 23 7:49:35 2020 / +0000 GMT

hipofiza(tumor) dhe Arnold Chiari tipi 1


pershendetje, qe nje koh jam diagonoztifiku me me hipofiz(tumor) dhe arnold chiari tipi 1, jam me terapi ketokonazol(te cilen shum veshtir pe gjej) ,mjeku me ka than qe me vazhdu me terapi me shiku mos po ulet vlera e kortizolit(979.8) si the ACTH(138.7), une kam shum dhimbje ne koke te padurushme si edhe ne qaf dhe zhurm ne vesh teper te madhe marramendje. terapia nuk po mi ndal dhimt si dhe nuk po di qka ma qe mi ndal keto dhimtt qdo dit eqdo nate, mjeku pom thot meprit terapin me reagu amo un spo mundem mi duru dhimt, deshta me ju pyt per keto dyja semundje qe kam e keto dhimt qfar mundet me ndodh se nuk po mundem me gjet informacion shum per keto semundje sidomos per ket dyten, faliminderit per mirekuptim
Post date: 2018-04-14 18:23:29
Post date GMT: 2018-04-14 18:23:29

Post modified date: 2018-04-14 18:23:29
Post modified date GMT: 2018-04-14 18:23:29

Export date: Thu Jan 23 7:49:35 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com