Hernia

Hernia

Pershendetj kam herejtur nje lloj lende mbi njerin testis ? a eshte kjo shenje e hernise??

         

Një koment për “Hernia”

  1. MD. Mrsc. Ph.D. Ilir Begolli - Mjeksi Sociale says:

    PërgjegjeNga shkresa jote nuk e kame shume të qartë se për çfarë mase bëhet fjalë. Nese kjo masë është pas lëkurës dhe nuk lëvizë, nuk dhëmbë dhe nuk ka kullim nga kjo mundët të bëhet fjalë edhe për herninë dhe ate herni skrotale. Por, për të qenë i sigurtë se për çka bëhet fjalë kishte qenë mirë që të vizitoni mjekun tuaj. Edhe pse kjo strukturë që ju ka paraqitur nuk ju dhëmbë ( bile nuk e keni cekur në shkrimin tuaj) ajo në disa raste mund të komplikohet dhe të jetë e pakëndshme prandaj kjo ishte dashur që të jetë një motiv që të ju shtyen që sa më parë të vizitoni mjekun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: