This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Tue Jul 16 4:45:43 2019 / +0000 GMT

Hemorraide te brendshme dhe 2 polipe sessil milimetric sigma


Pershendetje im shoq 34 vjec ka 2 polipe sessil milimetric sigma dhe doktori i tha hajde pas nje viti te ribeje kolonoskopin jemi ne ankth cfare mund te ndodh jan femer apo mashkull keto polipet dhe sa esht mundesia te kthehen te demshme ka rrezik per jeten po te bejme nje f
emije tani apo seshte mire im shoq te shkoje jashte vendit per vizite mjekesore ca te bej ju lutem me ndihmoni duke me sqaruar dhe ju lutem me ktheni pergjigje
Post date: 2018-04-10 20:35:09
Post date GMT: 2018-04-10 20:35:09
Post modified date: 2018-04-10 20:35:09
Post modified date GMT: 2018-04-10 20:35:09
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com