Gjoksi dhe dieta

Gjoksi dhe dieta

Jam 14 vjeqare dhe gjoksi im nuk eshte i zhvilluar fare dhe desha ta di se nese ndikon dieta ime ne kete me nje fjale nese e nderpres dieten a do te kem rezultate me te mir

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: