Gjinekologut

Gjinekologut

Pershendetje, kom frik mos kom mbet shtatzen. Heren e fundit qe pata marrdhenje u kon 31 Gusht Kur duhet tash me bo testin beta Hcg ne gjak?
Edhe nje frik qe mu ka shtu eshte qe nje shoqe po thot nese ke shtatzani ektopike – jashte mitres, nuk mundesh me verejt veq me betaHcg ne gjak, se mundet me dal betaHcg e vogel edhe prap me kon shtazane jashte mitres.
Qka me bo i nderuar ne kete rast?

         

Një koment për “Gjinekologut”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Nëse prej 31.08. nuk keni pasur cikël menstrual e bani nje test shtatëzanie,dhe pastaj me rezultat i lajemroheni Gjinekologut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: