gjinekologu

gjinekologu

pershendetje ,Jam e interesuar te dije a duht te kurohet me patjeter stafilokoku aureus ne organet gjenitale?Kam bere nje analize dhe rezultoj te jem mbartese e ketij bakteri.Mjeku me tha te mo perdorja antibitik mirepo jam ne merak.Mund te me ktheni nje pergjigje ju lutem si te veproj?

         

Një koment për “gjinekologu”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Mendimi im është se duhet patjeter të shërohet ky infeksion me antibiotik. Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: