This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Sun Nov 29 14:22:13 2020 / +0000 GMT

Gjinekologji


Përshëndetje jam 29 vjec dhe jam në muajin e 4 te shtatzanise.. para se tngel shtatzan kam qen ne depresion dhe jam trajtuar 1 vjet e gjysem me antidepresiv dhe kam qen e sheruar plotësisht prandaj me bashkeshortin vendosem per nje shtatzani ... kam qen super deri tash ne muajin e 4 kur here pas here kam mendime jo tmira dmth mendime depresive dhe qaj .. ju lutem a duhet tpij tpakten ndonje antidepresiv tleht si psh diazepam 2mg qe tmos më përkeqsohet gjendja psiqike ose jane thjesht faza normale gjate shtatzanise .. ju flm !
Post date: 2020-11-19 07:20:53
Post date GMT: 2020-11-19 07:20:53
Post modified date: 2020-11-19 07:20:53
Post modified date GMT: 2020-11-19 07:20:53
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com