Gjendrrat Bartoline

Gjendrrat Bartoline

Pershendetje, uroj te jeni mire te nderuar mjeket e ketij stafi! Une jam studente e mjeksis se pergjithshme, dhe kam verejtur se gl.bulbourethrales te anes se djathte i kam te zmadhuara, per her te pare ky fenomen me eshte paraqitur para disa muajve nga stresi i provimeve dhe tani prap me jane paraqitur, ju lutem per ndonji trajtim shtepiak sepse friksohem mos eshte mdonji gje e rrezikshme, dhe a eshte normale te ndodh kjo te nje femer e virgjer, ju lutem shume per pergjigje dhe te me keshilloni per hapin e ardhshem qe do ta nderrmarr. Faleminderit paraprakisht, gjitha te mirat!

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: