gjatesia

gjatesia

me nevojitet info per menyren se si mund te zgjatem pasi jam e shkurter per moshen qe km

         

Një koment për “gjatesia”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Je vetem 16 vjece dhe ke edhe 4-5 vite tjera kohe te fitosh ne gjatesi e peshe. Perdor sa me teper ushqim natyral e kualitativ, peme e perime. Aktivitete fizike sa me teper.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: