Gjakderdhje dhe dhembje nga zorra

Gjakderdhje dhe dhembje nga zorra

Pershendetje.Jam 17 vjeq.Kam dhimbje te barkut te shpeshta (gati 2 vite) , kurse qe 1 vit kam filluar te kem edhe gjakderdhje nga zorret.Kam marr terapi nga mjeku ,por prap njesoj.Nuk kam apetit ,pesha nuk ndryshon,vetem dhembje te barkut dhe gjakderdhje.

         

Një koment për “Gjakderdhje dhe dhembje nga zorra”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Duhet te konsultoheni me gastroenterologun, mund te jene ne pyetje hemoroidet e brendeshme, edhepse je shume e re, por mund te jete edhe ndonje problem tjeter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: