Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/gjak-ne-urine/
Export date: Tue Jul 16 4:39:13 2019 / +0000 GMT

Gjak ne urine


Prsh kam
2 dite qe bashk me urinen me
del dhe gjak. Here si ngjyre kafe pastaj si gjak. Jam shum e shqetsuar , ka tbej me ndonje semundje seksuale kjo? Dhe perse ndodh sepse jam shum e friguar.Per momentin smundem me shku ke doktori. Jam duke perdorur disa ilace antiinflamatore ndikojn kto ? Ju lutem me jepni nje prgj pasi jam ne merak shum
te madh. Jam trembur kur pash gjak. flm
Post date: 2018-05-15 05:19:53
Post date GMT: 2018-05-15 05:19:53

Post modified date: 2018-05-15 05:19:53
Post modified date GMT: 2018-05-15 05:19:53

Export date: Tue Jul 16 4:39:13 2019 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com