gg

gg

Mfalni kam 18 vjet dhe ka provuar i dashuri im ta fus gishtin mirpo ndjeva dhembje por shenja gjaku nuk kisha , marrdhenje asnjeher skam pas me askend mirpo shum her vetem e kam prekur apo si te themie kam ferkuar edhe kur kam qen me menustracione , ju lutem me tregoni se a jam e virgjer

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: