frymemarrja

frymemarrja

kam problem me frymemarrjen qe nje muaj kam shkuar ne mjek por vetem analizat e gjakut me kan thene ti bej por nganjeher me kalon me kan thene prej lodhjes stresit pagjumesis nganjeher me dhemb edhe krahi i majt por nuk e di

         

Një koment për “frymemarrja”

  1. Dardan Kocinaj says:

    Jenii ne moshe te re, kur organizmi peson ndryshime. Nese jeni vizituar nga mjeku dhe analizat jane mire nuk ka vend per brengosje. Megjithate keni kujdes ne temperaturen e ambientit ku qendroni dhe mos beni ndrrime te ndjeshme te temperaturave nga nje ambient ne tjetrin. Rekomandohet te shmangeni nga vendet me shume njerez, tym te duhanit si dhe kontakteve me te semure nga gripi, flama, etj.).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: